Sagetes verbals

Speak of the moderns without contempt, and of the ancients without idolatry. (Lord Chesterfield)

dimecres, 23 de juliol del 2008

Problema tècnic

Benvolguts amics,
Per una casualitat tècnica he vist que alguns de vosaltres m'heu enviat missatges al compte de correu de gmail (guirolet@gmail), vinculat a aquest blog per una raó estrictament pràctica. Com que no utilitze l'esmentada adreça per altra cosa que per mantenir els blogs, deveu haver pensat que sóc un maleducat cafre que no respon els correus de la gent. Res de tot això!
El que passa és que, com que els blogs de Blogspot (és a dir, de Google, com Gmail mateix) permeten enviar automàticament els textos que s'hi publiquen a una llista de deu persones, en respondre a aquests correus heu pensat que els vostres m'arribarien amb normalitat. Us demane disculpes per no haver aclarit això des del principi. Com sabeu, la meua adreça permanentment activa és la de la Universitat de València (calaforr@uv.es), on si no passa res (malalties, viatges o el que siga) responc quasi de manera immediata.
En tot cas, mantindré aquesta llista per als qui no són visitants habituals del blog, perquè continuen tenint accés als textos. Ja sabeu que si us en canseu podeu enviar-me un avís, i no passa res.
Salutacions,
Guillem