Sagetes verbals

Speak of the moderns without contempt, and of the ancients without idolatry. (Lord Chesterfield)

diumenge, 17 d’abril del 2011

El regal de la setmana

Arriba tard, però arriba. I pagava la pena esperar!!! Van tots dos seguits, attacca, l'un darrere de l'altre. Una meravella. Una passada. Almenys en la meua opinió. I la interpretació és admirable. Els assidus de So i silenci, el blog i el llibre, ja ho coneixeu. Però aquesta gravació és nova.





***

Per cert, avís per a navegants: des de 2010, la casa Brilliant Classics està traient al mercat reedicions molt acceptables de la vella col·lecció de Deutsche Grammophon "20th Century Classics". Es troben al Corte Inglés almenys, el preu per CD no arriba a 3 €, i s'hi troben autèntiques meravelles: Nono dirigit per Nono (amb Holliger, la Berberian, etc.), Maderna dirigit per Maderna (Quadrivium, etc.), Bartók pel Hagen, les simfonies 1-6 de Henze dirigides per l'autor, etcètera. La llista inclou coses de segells afins (Desprez per l'Orlando, abans en Archiv) i d'altres (Lutosławski dirigit per ell mateix). S'estan comercialitzant ara, i paga la pena. Avisats esteu.

2 comentaris:

Francisco López Martín ha dit...

Qué maravilla Hartmann y qué maravillosa esta Octava. ¡Y qué versión! ¿Dices que es nueva? ¿No es la de Metzmacher?

Guillem Calaforra ha dit...

Bé, matise: és nova respecte de la que jo publicitava (i continuaré publicitant) des de So i silenci, és a dir, la de Kubelík. És justament la de Metzmacher, un director molt respectable. Bon olfacte!!!